Augustus

 • Rioolwerkzaamheden lift Kerkbuurt

  31 augustus 2018

  Ter voorbereiding op de installatie van de lift – naast de bestaande ingang van de Jumbo en Hema – start de gemeente op maandag 3 september met rioleringswerkzaamheden in de Joost van den Vondelstraat. De werkzaamheden zullen ter hoogte van de ingang van de Jumbo en de Hema worden uitgevoerd. Naar verwachting zal aannemer De Groot & Schagen het werk uiterlijk 21 september opleveren.

 • Beperkte verkeershinder A15

  21 augustus 2018

  In de periode van 26 augustus tot en met 12 september 2018 voert Geonius in opdracht van Rijkswaterstaat voorbereidende onderzoeken uit voor de capaciteitsverruiming van de A15 Papendrecht – Sliedrecht.

 • Informatieavond coalitieakkoord

  15 augustus 2018

  Informatieavond over het nieuwe coalitieakkoord in Griendencollege: komt u ook?

 • Voorbereidingen rotonde

  06 augustus 2018

  Vanaf donderdag 16 augustus a.s. starten de voorbereidingen voor de aanleg van de rotonde Thorbeckelaan – Simon Stevinstraat. De begroeiing van een gedeelte van de aanwezige plantsoenen wordt verwijderd en vervolgens opgehoogd met zand. De voorbelasting dient mimimaal een half jaar te liggen. De twee bomen aan de zijde van de Simon Stevinstraat worden in een later stadium verwijderd.


 • Waarschuwing voor mogelijk botulisme

  06 augustus 2018

  Ziet u dode dieren in het water? Meld dit dan a.u.b. zo snel mogelijk via 14 0184. Naar aanleiding van uw melding kunnen wij snel handelen.

 • Kroos verwijderd langs de Boog

  06 augustus 2018

  Op 26 juli heeft het waterschap in Sliedrecht een demonstratie bijgewoond waarin kroos weggezogen wordt langs de Boog.