23 maart: Online informatieavond energie besparen voor huurders

Op woensdag 23 maart om 19:30 uur organiseert het Regionaal Energieloket een online informatieavond over de mogelijkheden van energiebesparing voor huurders. Interesse? Meld u dan aan via de website van regionaal energieloket.

Energie besparen als huurder: waarom en hoe?

Er zijn steeds meer manieren om energie te besparen. Maar wat mag u wel en niet doen als huurder? Tijdens de online informatiebijeenkomst krijgt u informatie over kleine energiebesparende maatregelen voor uw huurwoning. Ook krijgt u tijdens deze avond handige tips en antwoord op vragen als: Hoe kies ik de juiste led lamp? En hoe gebruik ik radiatorfolie? Daarnaast kunt u uw vragen stellen aan de gemeente, Regionaal Energieloket en Tablis Wonen.

Aanmelden

QR-code RegionaalEnergieloketAanmelden voor de informatie kan via de website van het Regionaal Energieloket. Snel aanmelden? Scan de QR-code.

Na aanmelding krijgt u via uw e-mail een deelnamelink.

Heeft u vragen over de informatieavond voor huurders?

Of neem contact op met Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of bel naar 088-525 4110. Benieuwd naar alle lopende acties? Kijk voor meer informatie op www.regionaalenergieloket.nl/acties.