Ontmoetingsplek 'Café voor Elkaar' is open!

Tijdens een geslaagde opening van ontmoetingsplek 'Café voor Elkaar' in het Bonkelaarhuis heette Jan de Vries vorige week donderdagavond de bijeengekomen mensen van harte welkom. Hier hoort iedereen erbij en mag iedereen meedoen. Er heerst in dit café een ongedwongen sfeer en het is dé plek waar onze inwoners informatie, advies en antwoorden krijgen op veel vragen en thema's.

Nadat de burgemeester de openingshandeling verrichtte wees hij erop hoe iedereen hier mag rekenen op een warm en hartelijk ontvangst door vrijwilligers en professionals uit het Bonkelaarhuis. "Jan de Vries: "Als je zo persoonlijk en prettig wordt geholpen, kom je toch iedere week terug? Ik vind het een eer dat ik dit café mag openen!" 

‘Café voor Elkaar’ is een ontmoetingsplaats waar iedereen ervaring, kennis en kunde met elkaar kan delen. Loop donderdagavond eens binnen, dat kan iedere week tussen 19.00 en 20.30 uur. Speel of oefen met taal, doe een spelletje of ga gewoon eens met iemand in gesprek. Er is eens per maand een thema-avond of er komt een gastspreker. Meer informatie: info@bonkelaarhuis.nl of bel naar 0184-420539.


Ontmoetingsplek IMG-Cafe voor elkaar Ontmoetingsplek IMG-cafe voor elkaar-1