Wilhelmus’ Muziekkorpsen viert 90-jarig jubileum

Wilhelmus’ Muziekkorpsen viert zaterdag 11 juni het eerder vanwege corona uitgestelde 90-jarig jubileum. Komende maand hangen er vlaggen voor de viering van het 90-jarig bestaan van Wilhelmus’ Muziekkorpsen.

Vanaf 13.30 uur kunt u in en rond het Wilhelmus Muziekcentrum aan de Genestetstraat 31 in de Sliedrecht genieten van een muzikale dag van het jubilerende korps. Met uiteraard ook het Wilhelmus' Jubileumkorps met vele oud-leden en daarnaast de Vrijwillige Drumfanfare Koninklijke Luchtmacht. Iedereen is welkom om het jubileumfeest mee te vieren. Meer informatie leest u op de website van Wilhelmus' Jubileumkorps.

Vlaggenparade Sliedrecht

Iedere maand kunt u bij de entrees in Sliedrecht een vlaggenparade zien hangen. De vlaggenparade is een initiatief van de gemeente Sliedrecht. De gemeente geeft winkelgebieden, verenigingen en lokale evenementen de gelegenheid zich (en daarmee Sliedrecht) te promoten via de vlaggenparade. Basis vormt de conclusie zoals verwoord in de CIB van 7 januari 2020. Wilt u in 2022 ook uw vereniging of lokale evenement promoten? Stuur dan een e-mail naar communicatie@sliedrecht.nl.

Vlaggenparade Sliedrecht_Wilhelmus mei 2022