Gemeente schenkt boek De Bonkelaar aan Albert Schweitzerziekenhuis

Namens de Rotary Club Sliedrecht mag de gemeente 15 boeken over de geschiedenis van de Bonkelaar schenken aan de diverse, breed toegankelijke organisaties en instellingen die direct of indirect maatschappelijk belang hebben voor de Sliedrechtse gemeenschap en in de Alblasserwaard. Vorige week donderdag 7 juli schonk burgemeester Jan de Vries het boek over de Bonkelaar aan een lid van de Raad van Bestuur van het Albert Schweitzerziekenhuis.

Het boek over de Bonkelaar

De Bonkelaar is voor veel Sliedrechters een belangrijk element van hun jeugd geweest. Door het unieke boek dat nu verschenen is beseffen veel mensen dat een deel van hun jeugd en verdere leven verweven is met het gemeenschapscentrum de Bonkelaar. Het boek is verschenen in december 2021 het boek telt 278 pagina's en heeft een gewicht 2 kilogram, met recht een koffietafelboek. Het unieke boek zal voortaan op de verschillende leestafels van de polikliniek te vinden zijn. Het boek is tot stand gekomen door de ondersteuning van verschillende Sliedrechtse ondernemers.

Wilt u ook graag in het bezit komen van het boek De Bonkelaar. Het unieke boek is o.a. verkrijgbaar via de website www.wekabo.com.

02-Schenking boek Bonkelaar aan ASZ