Oud-wethouders schenken cheque aan Voedselbank Sliedrecht

Vanmiddag, vrijdag 17 juni, overhandigde oud-wethouders Piet Vat en Ed Goverde een cheque van 2.320,00 euro aan Voedselbank Sliedrecht. Deze cheque is een gift van deze vertrekkende wethouders. De cheque bestaat uit financiële donaties van inwoners aan de vertrekkende wethouders en een persoonlijke gift van de oud-wethouders.

Piet Vat en Ed Goverde hebben zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme en passie ingezet voor Sliedrecht. Op maandag 30 mei namen Piet Vat en Ed Goverde officieel afscheid van Sliedrecht. In sportcafé 't Bankie konden alle inwoners, ondernemers en betrokkenen persoonlijk afscheid nemen van deze betrokken wethouders. Zij vroegen aan de aanwezigen om geen cadeau aan te bieden, maar een financiële donatie te doen voor de Voedselbank. In totaal is er 1.160,00 euro aan donaties opgehaald. Piet Vat en Ed Goverde verdubbelen dit bedrag. 

Piet Vat en Ed Goverde danken iedereen voor hun aanwezigheid bij hun afscheid. Ook danken zij iedereen die een financiële donatie heeft gedaan.

Cheque Vat en Goverde voor voedselbank