Uitnodiging herdenking coronapandemie

In de afgelopen twee jaar is ons land getroffen door de coronapandemie. Scholen en bedrijven werden gesloten, veel mensen werden ziek en sommigen kwamen te overlijden. Veel Sliedrechters denken nog dagelijks aan deze periode, omdat zij een dierbare hebben verloren of nog steeds de gevolgen van het coronavirus ondervinden.

Om ook een plek te hebben waar wij blijvend stil kunnen staan bij de gevolgen van de coronapandemie heeft de gemeente Sliedrecht in het Dr. Willem Dreespark een herdenkingsboom geplant, een Koningslinde. Wij hopen dat inwoners daar de rust vinden om hun geliefden te herdenken.
 
Op woensdag 6 juli om 19.00 uur komen we bij de herdenkingsboom bijeen om samen stil te staan bij de gevolgen van de coronapandemie. Om samen de Sliedrechtse slachtoffers te herdenken.
 
Herdenken doen we samen. Wij nodigen alle Sliedrechtse inwoners daarom uit, om in de vorm van een gedicht, tekst of tekening met ons te delen wat de coronapandemie voor u heeft betekend. Deze bijdragen delen we na de herdenking via onze website en gemeentepagina. U kunt uw bijdrage voorzien van uw naam en adres sturen aan communicatie@sliedrecht.nl of afgeven aan de balie van het gemeentekantoor.
 
Het college van B&W nodigt u en uw familie van harte uit om aanwezig te zijn bij de coronaherdenking op woensdag 6 juli om 19.00 uur in het Dr. Willem Dreespark.