Herinnering aanmelden adressenindex Gemeentemagazine 2023

Eind van dit jaar komt er weer een gemeentemagazine uit. Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie van Akse Media worden doorgegeven tot uiterlijk week 40, 3 oktober 2022.

Gemeentemagazine logo_Akse MediaHeeft u vorig jaar als vereniging of organisatie in het gemeentemagazine 2022 gestaan? In week 35 heeft u van uitgever Akse Media een e-mail ontvangen om uw gegevens te controleren. In deze e-mail is een unieke persoonlijke code toegevoegd, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door de uitgever benaderd.

Heeft u geen e-mail ontvangen? En wilt u als organisatie of vereniging aanmelden of een wijziging doorgeven? Neem dan contact op met Akse Media. Aanmelden of wijzigingen kan u doorgeven via:

  • E-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Sliedrecht)
  • Telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
  • Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Sliedrecht) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Acquisitiefraude! Direct melden!

Veel organisaties worden nu al door oplichters benaderd om te adverteren in het gemeentemagazine. Wees hier alert op! Vraag bijvoorbeeld om de aanbevelingsbrief van de gemeente. Bent u benaderd? Dien een klacht in bij www.fraudehelpdesk.nl.