Uitnodiging: 30 mei afscheid wethouders Piet Vat en Ed Goverde

Op dinsdag 10 mei is het nieuwe college van B&W Sliedrecht geïnstalleerd. Met de komst van het nieuwe college nemen wij afscheid van twee betrokken bestuurders. Piet Vat en Ed Goverde hebben zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme en passie ingezet voor Sliedrecht. Wij willen hun afscheid dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Uitnodiging

Het college van B&W van Sliedrecht nodigt alle inwoners, ondernemers en betrokkenen van harte uit om persoonlijk afscheid te komen nemen van de vertrekkende wethouders Piet Vat en Ed Goverde.

Wanneer: maandag 30 mei 2022

Waar: Sportcafé Het Bankie aan Benedenveer 5 te Sliedrecht

Tijd: van 16.30 tot 18.00 uur

Wilt u de heren een cadeau aanbieden? Zij vragen dan een financiële donatie te doen voor de Voedselbank. Hiervoor staan in de zaal bussen waar de donatie in kan worden gedaan.

 

Wethouders Piet Vat en Ed GoverdePiet Vat en Ed Goverde

Piet Vat kwam in maart 2019 het Sliedrechtse college versterken als wethouder van Economie, Sociaal, Zorg en Welzijn, Financiën en Onderwijs (beleid). 

Ed Goverde werd in maart 2020 wethouder met de portefeuille Ruimtelijke Ordening, Grondbeleid, Gemeentelijk Vastgoed, Bouw- en Woningtoezicht, Milieu, Onderwijs (huisvesting) en Sport, Recreatie en Cultuur.
 

Kennismaken met nieuw college

De ontwikkelingen die door Ed en Piet in gang gezet zijn worden voortgezet door het nieuwe college. Tijdens de receptie kunt u ook kennismaken met de nieuwe wethouders Cees Paas en Roelant Bijderwieden. Ook zal wethouder Ton Spek en burgemeester Jan de Vries aanwezig zijn.