18 mei: Zorg- en Techniekroute 2022

Op woensdag 18 mei organiseert de gemeente de Zorg- en Techniekroute in Sliedrecht. De Zorg- en Techniekroute stond voor februari gepland, maar is door de coronamaatregelen uitgesteld. Deelnemende organisaties worden geïnformeerd door accountmanager bedrijven Esther Smit.

techniekroute 2022

zorgroute 2022

Zorg- en Techniekroute

De gemeente Sliedrecht vindt een goede aansluiting tussen arbeidsmarkt en onderwijs belangrijk. Daarom organiseert de gemeente samen met deelnemende lokale technische bedrijven en zorggerelateerde bedrijven en instellingen elk jaar de Zorg- en Techniekroute. In februari zal eenmalig de zorg- en techniekroute gecombineerd plaatsvinden. In 2023 vindt de zorgroute in de maand mei plaats.

Het doel van de Zorg- en Techniekroute is kinderen kennis laten maken met én enthousiast maken voor een toekomst in de techniek of zorg. Tijdens de Zorgroute bezoeken groep 7 leerlingen lokale zorginstellingen. De leerlingen van groep 8 bezoeken de lokale technische bedrijven. Op deze wijze bezoeken de leerlingen van alle Sliedrechtse basisscholen in een jaar tijd een viertal interessante locaties. Zowel leerlingen als bedrijven en basisscholen zijn enthousiast over de routes.

Aanmelden als deelnemend bedrijf of organisatie

Aanmelden als deelnemend bedrijf of organisatie kan via onze accountmanager Esther Smit: e.smit@sliedrecht.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Onze accountmanager is bereikbaar van maandag t/m vrijdag (tot 15.30 uur) en woensdag tot (18.00 uur). Dit kan via het e-mailadres of telefonisch op telefoonnummer 06 - 12 39 15 68.

Inmiddels aangemelde bedrijven

Techniekroute
Zorgroute