Informatieavond energie besparen

Energie besparen voor comfort, milieu en portemonnee!

Door minder energie te gebruiken, kunt u honderden euro's per jaar besparen, krijgt u een comfortabelere woning én draagt u uw steentje bij aan het milieu. U kunt bijvoorbeeld energie besparen door uw spouwmuur te isoleren. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. We vertellen er graag meer over.

Informatieavond 12 december

Daarom houden we op donderdag 12 december samen met het Regionaal Energieloket een informatieavond. U bent van harte welkom in het Griendencollege, Professor Kamerlingh Omneslaan 109 in Sliedrecht. Vanaf 19.15 uur kunt u binnenlopen, het programma start om 19.30 uur. Tijdens de avond krijgt u informatie over:

  • energie besparen in uw woning
  • hoe u zich kunt voorbereiden op aardgasvrij wonen
  • een speciale actie voor spouwmuurisolatie

Aan het eind van de avond kunt u vragen stellen aan de isolatieadviseurs, medewerkers van de gemeente en het regionaal energieloket.

Actie: voordelig uw spouwmuur isoleren

Een slimme manier om uw energierekening te verlagen is het isoleren van de spouwmuur. De kosten zijn relatief laag en de terugverdientijd is kort. Daarnaast neemt het comfort van uw woning toe: koel in de zomer, warm in de winter! En dankzij een actie van het Regionaal Energieloket is het isoleren van uw spouwmuur nu extra eenvoudig én aantrekkelijk!

Zo werkt het

Check op www.RegionaalEnergieloket.nl/Sliedrecht of spouwmuurisolatie geschikt is voor uw woning. U vindt hier ook een informatiepakket en een prijsoverzicht. Meedoen? Volg dan de volgende stappen:

  1. Schrijf u vrijblijvend in voor de actie Spouwmuurisolatie
  2. Het isolatiebedrijf maakt een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis
  3. Na dit gesprek krijgt u een persoonlijke offerte
  4. Pas dan besluit u of u mee wilt doen met de actie

Vragen?

Neem contact op met het Regionaal Energieloket: vragen@regionaalenergieloket.nl of 088-525 4110.

Sliedrecht-Oost: op weg naar een aardgasvrije toekomst

Woont u in Sliedrecht-Oost? Dan is het isoleren van uw spouwmuur een mooie eerste stap naar het verduurzamen van uw woning. Sliedrecht-Oost is namelijk de eerste wijk in Sliedrecht waar we een aardgasvrije toekomst verkennen. En duurzame maatregelen horen daarbij. We trekken hierin samen op: de gemeente, woningcorporatie Tablis Wonen, duurzaam energie- en afvalbedrijf HVC, netbeheerder Stedin, het Regionaal Energieloket én u als inwoner! De komende maanden hoort u meer. Wilt u alvast weten of deelname aan de spouwmuuractie voor u zinvol is? Mail dan naar duurzaamwonen@sliedrecht.nl.
Meer weten over de plannen in Sliedrecht-Oost? Kijk op www.sliedrecht.nl/warmtenet

energie