Fotowedstrijd #trotsopSliedrecht

De gemeente Sliedrecht organiseert de tweede fotowedstrijd #trotsopSliedrecht in de winter! De mooiste inzendingen krijgen een plaatsje in de fototentoonstelling van donderdag 7 maart t/m 8 april in het gemeentekantoor. Het is de bedoeling dat deelnemers met foto's laten zien dat Sliedrecht een dorp is om trots op te zijn. Dit seizoen met een winters beeld.

Stuur een foto in met een winters beeld van Sliedrecht van dit jaar, dus 2019, en doe mee aan de fotowedstrijd. De winnaar ontvangt een diner-bon. De mooiste foto’s krijgen een plek in de fototentoonstelling in het gemeentehuis van Sliedrecht. U kunt uw foto mailen vanaf 1 t/m 21 februari o.v.v. #trotsopsliedrecht naar communicatie@sliedrecht.nl.

De vakjury bestaat uit deze keer uit Peter den Ouden (fotograaf), wethouder Ben van der Plas en Yvonne Hoogendoorn (communicatieadviseur en fotograaf).

N.B.: Als u foto's instuurt, kan de gemeente Sliedrecht de foto's ook gebruiken voor andere doeleinden, bijvoorbeeld voor op de website en social media. Door mee te doen aan de wedstrijd geeft u daar automatisch toestemming voor.