Laatste fase rotonde Thorbeckelaan

De aanleg van de rotonde Thorbeckelaan gaat de laatste fase in. De werkzaamheden worden een maand eerder dan gepland afgerond. De komende weken wordt de weg geasfalteerd en de werkzaamheden afgerond.

Asfalteren rotonde

Op zaterdag 20 juli wordt de tussenlaag aan de noordzijde van de rotonde geasfalteerd. Op de fietspaden wordt een rode en op de rotonde een zwarte deklaag aangebracht. Ook de markeringen worden op de rotonde aangebracht.

Zaterdag wordt van 06.00 tot 23.30 uur de Thorbeckelaan voor al het verkeer afgesloten, ook voor bestemmingsverkeer. De afsluiting geldt vanaf de Stationsweg tot en met de Dr. Schaepmanstraat.

Omleiding

Tijdens de afsluiting wordt een Afbeeldingomleidingsroute ingesteld via de Rembrandtlaan. De omleidingsroute wordt aangegeven met verkeersborden.

Omleidingsroute

Afrondende werkzaamheden

In de week na 20 juli (week 30) vinden de afrondende werkzaamheden plaats. Het verkeer rijdt dan nog via één rijbaan over de Thorbeckelaan. Er worden die week verkeersregelaars ingezet. Halverwege week 30 zijn de werkzaamheden afgerond en wordt de rotonde volledig opengesteld.