Actie spouwmuurisolatie

Koel in de zomer, warm in de winter
Doe mee met de actie spouwmuurisolatie!

Logo DrechtstedenGoede isolatie zorgt voor een prettig en comfortabel huis dat koel is in de zomer en warm in de winter. Daarom organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket een actie om het isoleren van uw muren goedkoper en makkelijk te maken.

Waarom meedoen aan deze actie?

Met spouwmuurisolatie verlaagt u uw energierekening. De kosten zijn relatief laag en de terugverdientijd is kort. Daarnaast verbetert u uw wooncomfort en is het beter voor het klimaat. Isoleren via de actie van het Regionaal Energieloket levert uw gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. De isolatiebedrijven die deelnemen aan deze actie zijn gecertificeerde isolatiespecialisten uit de regio.

Energie

Is mijn woning geschikt?

Op www.regionaalenergieloket.nl/sliedrecht vindt u een checklist om te zien of spouwmuurisolatie geschikt is voor uw woning. Hier kunt u ook het informatiepakket downloaden en een prijsoverzicht.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Inschrijven: u kunt zich vrijblijvend inschrijven voor de actie Spouwmuurisolatie via www.regionaalenergieloket.nl/sliedrecht.
  2. Inplannen woningopname: het isolatiebedrijf neemt contact met u op om een afspraak te plannen voor een adviesgesprek.
  3. Offerte ontvangen: na uw adviesgesprek ontvangt u een persoonlijke offerte voor de isolatiemaatregelen.
  4. Beslissen: u besluit zelf of u mee wilt doen met de actie.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via (088) 525 4110.

 

 

Woont u in Sliedrecht-Oost?
De wijk Sliedrecht-Oost is de eerste wijk in de gemeente Sliedrecht waar we met inwoners een aardgasvrije toekomst willen verkennen. De gemeente Sliedrecht, woningcorporatie Tablis Wonen, duurzaam energie- en afvalbedrijf HVC, netbeheerder Stedin en het Regionaal Energieloket trekken hierin samen met inwoners op. In de komende maanden maken we daar samen stappen. Ook duurzame maatregelen horen daarbij.


Voor inwoners van de wijk Sliedrecht-Oost is meedoen met de actie spouwmuurisolatie een mooie eerste stap naar het verduurzamen van de woning. Als u als inwoner van Sliedrecht-Oost wilt weten of deelname aan deze actie voor u zinvol is, mail dan naar duurzaamwonen@sliedrecht.nl.


Meer weten over de plannen in Sliedrecht-Oost? Kijk op www.sliedrecht.nl/warmtenet