Informatiebijeenkomst Kansrijk Sliedrecht

Wanneer je geen diploma hebt is het lastig om een (vaste) baan te vinden. Kansrijk Sliedrecht biedt een MBO niveau 1 opleiding aan, zodat inwoners van Sliedrecht een betere kans op de arbeidsmarkt te geven. De deelnemers van het eerste jaar hebben allemaal zicht op een baan of een vervolgopleiding.

Vanwege het succes van het eerste jaar is door gemeente Sliedrecht en het DaVinci College besloten om Kansrijk Sliedrecht een vervolg te geven. In september 2019 start een nieuwe groep van maximaal 15 deelnemers. De deelnemers krijgen gezamenlijk les op het Griendencollege. Het lesmateriaal en collegegeld betaalt de gemeente.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 11 april wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd over de inhoud van het Mbo niveau 1 traject en de voorwaarden voor deelname aan Kansrijk Sliedrecht. U bent van harte welkom van 16.30 tot 18.00 uur in het Raadhuis, Dr. Langeveldplein 30.

Na afloop van de bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om zich in te schrijven voor Kansrijk Sliedrecht. U kunt zich ook op de later moment inschrijven. Mocht u zich na afloop van de bijeenkomst willen inschrijven heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig. Staat op uw legitimatiebewijs geen BSN nummer vermeld neem dan ook uw zorgpas mee.

Graag hoor ik van u of u aanwezig zal zijn bij de voorlichtingsbijeenkomst en met hoeveel personen u verwacht te komen. Dan kunnen wij hier in de planning rekening mee houden. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze altijd aan mij stellen door te mailen naar j.loeve@sliedrecht.nl of bellen naar (0184) 495 913.

Planning

In de maand mei worden intakegesprekken gevoerd met het DaVinci College. Kansrijk Sliedrecht zal in het nieuwe schooljaar 2019/2020 (september) van start gaan.