Inloopavond Baanhoek oost - Molendijk west

De gemeente organiseert op maandag 13 mei een inloopavond om het voorlopig ontwerp met u te delen

De gemeente Sliedrecht werkt op dit moment aan het voorlopige ontwerp van het project Baanhoek oost – Molendijk west. Het voorlopige ontwerp is gemaakt door gebruik te maken van uitgevoerde onderzoeken, het beleid van de gemeente Sliedrecht en de resultaten van de enquêtes. Alle ontvangen informatie is afgewogen en beoordeeld. Daarna is het wel of niet verwerkt in het voorlopige ontwerp. 

Wat gaan we doen?

Vervangen van kabels en leidingen (gas, water en elektriciteit) vanaf de Geulstraat tot Molendijk 218 en vanaf Baanhoek 1 tot en met nummer 239. De werkzaamheden vinden plaatsen vanaf juni 2019 tot medio 2020. Ook gaan we de openbare ruimte herinrichten. Deze werkzaamheden starten eind 2019 en zijn eind 2020 klaar. We werken in fasen om de bereikbaarheid en bedrijfsvoering zo veel als mogelijk te waarborgen.

Inloopavond

De gemeente organiseert een inloopavond om het voorlopig ontwerp met u te delen. De inloopavond vindt plaats op maandag 13 mei van 18.30 tot 20.00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in het Baggermuseum, Molendijk 204 in Sliedrecht.

Denk met ons mee

Tijdens de inloopavond heeft u de mogelijkheid om uw aan- en/of opmerkingen op het voorlopige ontwerp met ons te delen. Deze opmerkingen worden beoordeeld en mogelijk verwerkt in het definitieve ontwerp.