Snel gefixt met Fixi

Inwoners van de gemeente Sliedrecht kunnen vanaf nu gebruik maken van Fixi. Dat is een app voor op de smartphone waarmee je simpel en snel meldingen kunt doen over de openbare ruimte.

Voordeel van de app is dat de gemeente meldingen snel kan oppakken. Via de app kunnen mensen een foto meesturen. Bovendien is het via de app mogelijk om de status van de melding in de gaten te houden.

Telefoon

Inwoners kunnen nog steeds ook telefonisch meldingen doen over de openbare ruimte. Ze kunnen bellen naar 14 0184. Ze krijgen dan een medewerker aan de lijn die de melding via Fixi verwerkt.

Website

Het blijft ook mogelijk om meldingen via de website te doen. Dat kan vanaf nu via de nieuwe website www.sliedrecht.nl/fixi. De oude manier van melden via de website (via www.sliedrecht.nl/servicelijn) werkt vanaf nu niet meer.

Campagne

De gemeente Sliedrecht informeert inwoners met een campagne over het gebruik van Fixi. Dat gebeurt met filmpjes op social media, via onze website en berichten in lokale media. Later hangt de gemeente ook posters op in het dorp.