Werkzaamheden Rivierdijk-Thorbeckelaan

Van maandag 11 t/m vrijdag 15 november wordt er gewerkt aan de T-splitsing Rivierdijk-Thorbeckelaan en op de rotonde Thorbeckelaan-Hopper-IJsvogel. De T-splitsing maken we veiliger door onder andere de afstand tussen het fietspad en de rijbaan te vergroten. Hiervoor wordt de asfaltconstructie deels vervangen en er komt nieuwe belijning. De rotonde krijgt een opknapbeurt en een nieuwe asfaltdeklaag op de rijbaan.

Omdat de Rivierdijk een drukke weg is, vindt het werk in fases plaats. Met tijdelijke verkeerslichten wordt het verkeer op de Rivierdijk langs het werk geleid. De rotonde Thorbeckelaan- Hopper-IJsvogel en het deel van de Thorbeckelaan tussen de rotonde en de T-splitsing zijn van 11 t/m 15 november helemaal afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen er door, voor het overige verkeer staan omleidingsroutes aangegeven. Bestemmingsverkeer van en naar IJsvogel kan rijden via het fietspad aan de noordkant van de rotonde. Hier staan indien nodig verkeersregelaars.

Aannemingsbedrijf KWS Infra bv voert het werk uit in opdracht van de gemeente Sliedrecht. Bij slecht weer kan de planning nog veranderen.

Rivierdijk-Thorbeckelaan Kaart werkzaamheden Rivierdijk-Thorbeckelaan