Herinrichting Horecaplein

Winkelgebied de Kerkbuurt krijgt een impuls met het herinrichtingsplan "De Nieuwe Winkelstraat". De komende weken wordt het Horecaplein op de Kerkbuurt volledig heringericht. Dit betekent dat gedurende deze periode het Horecaplein soms lastig bereikbaar zal zijn. De winkels en woningen blijven bereikbaar.

Tijdelijke afsluiting Kerkbuurt

In de periode van maandag 20 april a.s. t/m vrijdag 1 mei is er géén doorgang voor auto’s op het Horecaplein vanaf entree Stationsweg. Auto’s die op de Kerkbuurt moeten zijn, moeten in deze periode de entree aan de P.C. Hooftlaan gebruiken. Deze auto’s moeten als zij de Kerkbuurt weer willen verlaten, keren en weer terugrijden naar de P.C. Hooftlaan. Gedurende deze periode zullen er Verkeersregelaars op de Kerkbuurt aanwezig zijn om de automobilisten zoveel mogelijk te assisteren en voor de veiligheid van de overige bezoekers te zorgen.
Een duidelijke weergave van de afsluiting en weekplanning Horecaplein kunt u zien in de onderstaande afbeelding.

Kaart bereikbaarheid Kerkbuurt
Afsluiting

Planning bereikbaarheid Kerkbuurygt
Planning

Op onze website leest u meer over het herinrichtingsplan Kerkbuurt "De Nieuwe Winkelstraat".

Meer informatie of vragen

Voor vragen over de afsluiting of werkzaamheden kunt u contact opnemen met Gijs Slagboom, e-mailadres: g.slagboom@degrootschagen.nl.

Heeft u vragen over het herinrichtingsplan "De Nieuwe Winkelstraat"/ Toekomstbestendige Kerkbuurt neem dan contact op met Jan de Vos, regisseur Kerkbuurt Sliedrecht, tel. 06-55 337 618,  dnwskerkbuurt@dvrd.nl.