Augustus

 • SCHOOL op SEEF start met "Schoolbrengweek"

  08 september 2020

  Van 14 t/m 18 september organiseert de organisatie SCHOOL op SEEF de campagne "Schoolbrengweek". De gemeente Sliedrecht steunt deze campagne en roept ouders en kinderen van de deelnemende basisscholen om mee te doen.

 • Donderdagavond 3 september 2020 weer inloopspreekuur Financieel Café!

  27 augustus 2020

  Op donderdagavond 3 september a.s. opent het Financieel Café weer de deuren in de Bibliotheek. In verband met de Corona-maatregelen was het Financieel Café tijdelijk gesloten. De spreekkuren zijn echter weer mogelijk!

 • Stormschade Francis 25 en 26 augustus

  31 augustus 2020

  De zomerstorm Francis heeft 25 en 26 augustus in Sliedrecht op diverse plaatsen schade aangericht.

 • Nieuwe dienstregeling Qbuzz

  26 augustus 2020

  De scholen gaan binnenkort weer van start. En mensen pakken ook weer vaker de bus of trein naar het werk. Daarom heeft Qbuzz een nieuwe dienstregeling. Vanaf maandag 31 augustus rijdt Qbuzz op vrijwel alle verbindingen weer 100%. Kijk op www.qbuzz.nl/dmg om uw reis te plannen.

 • Gemeente Sliedrecht gaat samenwerken met Meld Misdaad Anoniem

  26 augustus 2020

  Gemeente Sliedrecht werkt vanaf augustus samen met Meld Misdaad Anoniem. Met deze samenwerking versterken we de integrale bestrijding van criminaliteit. Via Meld Misdaad Anoniem kunnen oplettende burgers misdrijven anoniem melden of tips anoniem doorgeven.

 • Website Het Bonkelaarhuis

  26 augustus 2020

  Het Bonkelaarhuis is vanaf nu ook online bereikbaar: www.bonkelaarhuis.nl

 • Resultaten Monitor Sociaal 2019 Tussenmeting Sliedrecht bekend

  20 augustus 2020

  In het najaar van 2019 heeft het Onderzoekcentrum Drechtsteden een tussenmeting van de Monitor Sociaal uitgevoerd. Volgens het onderzoek weten Sliedrechters waar zij terecht kunnen voor professionele hulp, maar dit verschilt sterk per onderwerp. Reden voor de gemeente Sliedrecht om de bekendheid met voorzieningen en mantelzorg in Sliedrecht blijvend onder de aandacht te brengen.

 • Kruisingen Rembrandtlaan klaar; op naar een veiliger Sliedrecht!

  12 augustus 2020

  In de afgelopen maanden zijn drie belangrijke kruisingen van de Rembrandtlaan in Sliedrecht aangepakt. Deze kruisingen zijn voorzien van middengeleiders, zodat de veiligheid voor voetgangers en fietsers vergroot wordt.