Donderdagavond 3 september 2020 weer inloopspreekuur Financieel Café!

Op donderdagavond 3 september a.s. opent het Financieel Café weer de deuren in de Bibliotheek. In verband met de Corona-maatregelen was het Financieel Café tijdelijk gesloten. De spreekkuren zijn echter weer mogelijk!

Bij het Financieel  Café kunt u terecht met alle vragen over geld en voorzieningen. De vrijwilligers van Welzijnswerk staan klaar om de inwoners van Sliedrecht te helpen bij het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen en het ordenen van papieren.  Vindt u het moeilijk om elke maand rond te komen, of dreigen er betalingsachterstanden te ontstaan, ook dan kunt u langs komen. Samen met u kan worden gekeken op welke voorzieningen u recht heeft, of kan er een budgetplan worden gemaakt.

Elke donderdagavond is er van 18.30 uur tot 19.30 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek aan de Scheldelaan nr 1. Een afspraak maken is niet nodig. U bent van harte welkom. 

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij het Financieel Café kunt u ook een afspraak maken bij het Bureau Sociaal Raadslieden in Het Bonkelaarhuis. Ook daar helpen zij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar Het Bonkelaarhuis: 0184-420539 of bezoek de website van Het Bonkelaarhuis.