Maak een punt van nul

De wintertijd is ingegaan en het wordt sneller donker. Daarom is het extra belangrijk om goede verlichting te hebben, ook als je van of naar de sportvereniging fietst. Om voldoende zichtbaarheid te creëren stelt het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH) gratis fietsverlichtingspakketten voor sportverenigingen beschikbaar.

fietsverlichting Maak een punt van nulGratis fietsverlichtingspakket voor sportverenigingen

Met het fietsverlichtingspakket kan een sportvereniging gratis diverse onderdelen aanvragen om voldoende zichtbaar te zijn. Denk hierbij aan spaakreflectoren, campagneposters of digitaal campagnemateriaal. Iedereen wilt toch veilig van en naar de sportvereniging kunnen fietsen.

De gratis fietsverlichtingspakketten voor sportverenigingen is een initiatief van Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH). Onder de noemer “Maak een punt van nul” zet het ROV ZH via educatie, campagnes en kennisdeling in op het vergroten van de verkeersveiligheid. Voldoende zichtbaar zijn in het verkeer is belangrijk, want zo kunnen verkeersongelukken worden voorkomen. Goede fietsverlichting zorgt namelijk voor 20% minder kans op een ongeval!

Wilt u als sportvereniging samen met uw leden ervoor zorgen dat iedereen goed zichtbaar is in het verkeer? Vraag dan gratis één of meerdere onderdelen aan van het fietsverlichtingspakket. Aanmelden kan via www.teamsportservice.nl/fietsverlichtingspakket/

Samen maken we een punt van nul verkeersslachtoffers: www.maakeenpuntvannul.nl.