5 maart: netwerkontbijt voor ondernemers

Bent u kleine zelfstandige, starter, freelancer of consultant in Hardinxveld-Giessendam of Sliedrecht? Dan bent u van harte welkom bij het tweede netwerkontbijt op donderdag 5 maart!

 Deze bijeenkomst vindt plaats bij ASVZ de Merwebolder, Touwbaan 1 in Sliedrecht en begint om 7.30 uur.

Inspelen op vragen

Met de ontbijtsessies willen de gemeenten Hardinxveld-Giessendam of Sliedrecht een beeld krijgen van de vragen en behoeftes van deze ondernemers. Zodat we hier op kunnen inspelen en ondernemers kunnen faciliteren. Daarnaast willen we een omgeving scheppen waarin starters, freelancers en andere zelfstandigen elkaar kunnen vinden. Zo ontstaan wellicht mooie samenwerkingen.

Interessante aftrap

Het eerste netwerkontbijt vond plaats op 28 november bij de McDonalds in Hardinxveld-Giessendam. Ruim 30 ondernemers waren aanwezig bij deze aftrap. Onder het genot van een heus McDonalds ontbijt maakten zij kennis met elkaar. Ook mochten ze een kijkje nemen in de keuken. Een super interessante bijeenkomst dus! De ervaringen, wensen en ideeën nemen we mee voor de volgende bijeenkomsten.
Bent u erbij op 5 maart? Meld u dan aan bij Esther Smit. Heeft u eventuele dieetwensen of allergieën? Geef dit dan meteen even aan.

   Netwerkontbijt     netwerkontbijt