Kom Binnen Bij Bedrijven 23 t/m 28 maart

Tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven zetten organisaties en bedrijven in de regio hun deuren open! Werkzoekenden, studenten op zoek naar een stageplek en andere belangstellenden kunnen dan een kijkje nemen in de keuken.

Verheij Integrale Groenzorg deed vorig jaar voor de eerste keer mee.

Mogelijkheden in groen

"Wij vinden het erg belangrijk dat werkzoekenden of mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging weten wat wij doen. En welke mogelijkheden ons bedrijf hen biedt", vertelt Cees Lock van Verheij Integrale Groenzorg. "We hebben bijvoorbeeld mooie vacatures op kantoor, in de werkplaats of in de buitendienst. Niet alleen voor ervaren krachten, maar ook voor jongeren die aan het begin staan van hun carrière. Met scholing en begeleiding kunnen zij doorgroeien binnen ons bedrijf."

Rondleiding

Vorig jaar kregen bezoekers tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven een rondleiding bij Verheij en de nodige uitleg over het bedrijf. Cees Lock: "Willen mensen meer weten, dan kunnen we altijd een (snuffel)stage regelen. Zo kunnen ze uitgebreider met ons kennismaken." Bij Verheij Integrale Groenzorg zijn ze enthousiast over Kom Binnen Bij Bedrijven. "Het heeft ons niet direct een match opgeleverd met nieuwe medewerkers, maar het was zeker geslaagd. Iedereen die langskwam, vond het erg mooi om te zien wat we doen en welke mogelijkheden we bieden. En dat laten we ook dit jaar weer graag zien!"

Uw bedrijf ook in de spotlights? Doe mee met Kom Binnen Bij Bedrijven 2020 van 23 t/m 28 maart! Kijk op www.kombinnenbijbedrijven.nl of bel met Esther Smit, accountmanager bedrijven bij de gemeente Sliedrecht: 06 – 12 39 15 68.

Kom Binnen Bij Bedrijven