NLdoet: doet u mee?

Op 13 en 14 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet! Een unieke kans om alleen of samen met vrienden, familie, collega’s en buren kennis te maken met allerlei sociale initiatieven.

We zijn er met en voor elkaar. Tijdens NLdoet kunt u ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Niet alleen voor degene die u helpt, maar ook voor uzelf. In Sliedrecht verzetten vrijwilligers al enorm veel werk. Bijvoorbeeld bij de kinderboerderij, in de sociale moestuin, bij sport- en muziekverenigingen of jongerenclubs. Dit levert ons dorp veel op! Toch blijven er vaak klussen liggen. Organisaties kunnen deze klussen aanmelden bij NLdoet. Wilt u op 13 en 14 maart de handen uit de mouwen steken? En eens vrijblijvend kennismaken met een organisatie en andere Sliedrechters ontmoeten? Zoek op www.nldoet.nl een leuke klus en meld u aan!

NME-centrum De Hooizolder

In Sliedrecht doet onder andere NME-centrum De Hooizolder mee met NLdoet. Hier kunt u aan de slag om het natuurpad, dat vroeger door de bosjes achter het theehuis liep, weer begaanbaar te maken. Dat betekent snoeien, opruimen en houtsnippers aanbrengen. Vele handen maken licht werk, dus iedereen is welkom op 14 maart van 11.00 tot 15.00 uur. Aanmelden kan via www.nldoet.nl.

Vrijwilligerspunt

Heb je buiten NLdoet om vragen over of interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Deborah Korevaar, Coördinator Vrijwilligerspunt: d.korevaar@welzijnswerksliedrecht.nl of 0184 – 420539.