Januari

 • Denk mee over groenbeleid in Sliedrecht!

  21 januari 2020

  Wilt u meedenken over het groenbeleid in de gemeente Sliedrecht? Kom dan donderdagavond 30 januari naar Natuur- en Milieu Educatiecentrum De Hooizolder in het Burgemeester Feitsmapark. U bent welkom vanaf 19.00 uur. Na een korte uitleg gaat u tijdens een workshop zelf aan de slag met diverse groenvraagstukken.

 • Het Bonkelaarplein is gereed!

  20 januari 2020

  De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het Bonkelaarplein. Sinds afgelopen week is het plein zo goed als klaar!

 • Forse snoei van grote bomen

  17 januari 2020

  Vanaf maandag 20 januari gaat de gemeente 17 grote bomen flink snoeien. Dit gebeurt om de bomen veilig te houden.

 • Rioolschade aan de Horst

  16 januari 2020

  Aan de Horst (achterzijde supermarkt Dirk van den Broek) is de straat donderdag 16 januari gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

 • Afsluiting Wantijbrug (N3)

  15 januari 2020

  Rijkswaterstaat gaat de Wantijbrug (N3) renoveren. Daarom is de brug in beide richtingen afgesloten vanaf zondag 19 januari 19.00 uur tot vrijdag 3 april 05.00 uur.

 • Probeer een week lang gratis een speed pedelec

  15 januari 2020

  Logo ways2go Op de speed pedelec gaat er een wereld voor u open. Elke dag uw portie beweging, u voelt zich één met de omgeving en trapt lekker door. Ervaar het nu zelf en probeer een speed pedelec een week lang gratis uit. Ideaal als vanaf komende week de Wantijbrug afgesloten is. Want met de fiets kunt u wél gewoon over de brug! U kunt de fiets ophalen op de gemeentewerf in Sliedrecht.

 • Nieuwe stap De Nieuwe Winkelstraat

  07 januari 2020

  Deze week zetten ondernemers en eigenaren van de Kerkbuurt en de gemeente Sliedrecht een nieuwe stap op weg naar De Nieuwe Winkelstraat. Dit gebeurt met het tijdelijk weghalen van het speeltoestel op het Merwedeplein.

 • Nieuwjaarstoespraak burgemeester

  06 januari 2020

  Tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 6 januari 2020 heeft burgemeester Bram van Hemmen een nieuwjaarstoespraak gehouden.