Probeer een week lang gratis een speed pedelec

Op de speed pedelec gaat er een wereld voor u open. Elke dag uw portie beweging, u voelt zich één met de omgeving en trapt lekker door. Ervaar het nu zelf en probeer een speed pedelec een week lang gratis uit. Ideaal als vanaf komende week de Wantijbrug afgesloten is. Want met de fiets kunt u wél gewoon over de brug! U kunt de fiets ophalen op de gemeentewerf in Sliedrecht.

Hoe werkt een speed pedelec probeerweek?

  • U meldt zich aan via de website van ways2go.nl. Kijk bij Werk aan de weg / Wantijbrug en kies bij het kaartje met alternatieven voor tabblad Fiets.
  • U kiest de week die u het beste uitkomt en waarin nog speed pedelecs beschikbaar zijn
  • U haalt de speed pedelec aan het begin van de probeerweek op bij de gemeentewerf in Sliedrecht
  • U bent de hele week verzekerd van telefonische ondersteuning bij vragen, pech onderweg, diefstal en beschadiging aan de speed pedelec tijdens kantooruren
  • Aan het einde van de week levert u de speed pedelec weer in

Een speed pedelec is een snelle elektrische fiets die tot wel 45 km/u gaat. U heeft hiervoor een rijbewijs B nodig, bent verplicht een helm te dragen en fietst binnen de bebouwde kom op de rijbaan (Ways2go zorgt natuurlijk ook voor een helm). Bezoek de website om direct uw proefweek te reserveren.

Ways2go is een campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming. Met als doel: het duurzaam bereikbaar houden van de regio.

Logo ways2go