Bouw gestart aan voormalige locatie Lanser

Op de voormalige 'Locatie Lanser' aan de Rivierdijk-West in Sliedrecht wordt momenteel volop gebouwd. Alle 11 woningen Heeren van Merwe in Sliedrecht zijn inmiddels verkocht!

Heeren van Merwe, mooi thuis met een dijk van een huis!

Aan het begin van het 2e kwartaal 2020 is Bouwmaatschappij Merwestreek gestart met de bouw van 11 woningen aan de Rivierdijk-West in Sliedrecht. Dit stond voor het eerste kwartaal van 2020 op de planning, maar door sanering en heipalen slaan is de start uitgelopen. De gemeente Sliedrecht vindt dit project en mooie ontwikkeling en zeker een aanwinst voor Sliedrecht. Wat deze ontwikkeling extra mooi maakt is dat de woningen gebouwd worden in de stijl van het historische dijklint. Zodra de woningen worden opgeleverd wordt ook de openbare ruimte in de omgeving aangepakt en wordt ook de P.C. Hooftlaan (de weg die dijk af gaat naar beneden) opnieuw ingericht. Oplevering van de woningen zal zijn eind 1e kwartaal 2021.

Locatie Heeren van Merwe

Aan de Rivierdijk met kruising aan de P.C. Hooftlaan bevindt zich de locatie van Heeren van Merwe. Op deze locatie waren voorheen het voormalig autobedrijf Lanser en een apotheek gevestigd. Het plangebied sluit aan op de Kerkbuurt, de dorpskern van Sliedrecht. Op slechts enkele minuten lopen van het busstation en de waterbus met verbindingen naar Dordrecht of Rotterdam.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de voortgang van Heeren van Merwe? Ga dan eens kijken op de locatie of bezoek de website.