Nieuwe verlichting op Rivierdijk

Er komt nieuwe straatverlichting op de Rivierdijk. Dit zou eigenlijk al in april gebeuren. Maar door het coronavirus liet de levering van de verlichting langer op zich wachten. Vanaf 17 augustus start nu de vervanging van de oude lichtmasten. Aannemer SPIE Infratechniek voert het werk uit voor de gemeente, samen met netbeheerder Stedin.

Weg blijft open

De aannemer begint bij de op- en afrit van de A15 en werkt in de richting van de Kerkbuurt. De Rivierdijk blijft tijdens het werk gewoon open voor verkeer. Wel kan er wat overlast zijn door tijdelijke wegafzettingen. Ook kan het gebeuren dat nieuwe of oude lichtmasten één tot twee dagen uitstaan. Dit in verband met het nodige aansluitwerk om de verlichting weer te laten branden. Het gaat dan om maximaal vijf lichtmasten. En het duurt nooit langer dan twee dagen.

Vragen?

Heeft u vragen over de uitvoering van het werk? Dan kunt u bellen met SPIE Infratechniek: 088-9450700. Of met J. van Bekhoven van team Openbare Verlichting: 078-7704666 of e-mail: jlj.van.bekhoven@dordrecht.nl.

Verlichting
De nieuwe verlichting voor de Rivierdijk is al te zien op de Kerkbuurt