Probeer een week lang gratis een speed pedelec

Op de speed pedelec gaat er een wereld voor u open. Elke dag uw portie beweging, u voelt zich één met de omgeving en trapt lekker door. Ervaar het zelf: probeer nu een speed pedelec een week lang gratis uit. U kunt de fiets ophalen op de gemeentewerf in Sliedrecht.

Ways2goZo werkt de probeerweek

  • U meldt zich aan via de website www.ways2go.nl. Klik in de menubalk op acties en kies voor de actie: Probeer een e-bike regio Drechtsteden.
  • Na het invullen van uw gegevens kiest u voor de locatie Sliedrecht.
  • Kies de week die u het beste uitkomt en waarin nog speed pedelecs beschikbaar zijn.
  • U haalt de speed pedelec aan het begin van de probeerweek op bij de gemeentewerf in Sliedrecht.
  • U bent de hele week verzekerd van telefonische ondersteuning bij vragen, pech onderweg, diefstal en beschadiging aan de speed pedelec tijdens kantooruren.
  • Aan het einde van de week levert u de speed pedelec weer in.

 
Een speed pedelec is een snelle elektrische fiets die tot wel 45 kilometer per uur gaat. U heeft hiervoor een (brommer)rijbewijs nodig. Een helm dragen is verplicht. En soms gelden er afwijkende verkeersregels. Bezoek de website om direct uw proefweek te reserveren.

Over Ways2go

Ways2go is een campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming. Met als doel: het duurzaam bereikbaar houden van de regio. Dit door werknemers, werkgevers en bewoners te betrekken bij een andere slimme manier van reizen. Bijvoorbeeld met de fiets, de e-bike, de e-scooter, het openbaar vervoer of door samen te reizen. Maar ook door zo min mogelijk te reizen en zoveel mogelijk buiten de spits.