Bewonersavond Vogelbuurt Noord afgelast

Op 30 maart 2020 gaan we van start met het vervangen van de riolering in de wijk Vogelbuurt-Noord. Dinsdag 17 maart zou er een inloopavond zijn over de werkzaamheden. Deze is vanwege het besmettingsgevaar op corona afgelast.

De riolering in de Vogelbuurt is aan vervanging toe. De eerste stap op weg naar een duurzame wijk. Na het vervangen van de riolering gaan we aan de slag met het warmtenet. Uiteindelijk wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht volgens het vastgestelde ontwerp.

Vragen? Neem contact op met de omgevingsmanager

Aannemer KUIPERS Infra voert de werkzaamheden uit. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de omgevingsmanager van KUIPERS Infra, Janneke den Hartogh. Zij is te bereiken op telefoonnummer 085-8220410 of via email; communicatie@kuipersinfra-strijen.nl. Ook kunt u langskomen op het wekelijkse inloopuur. Dit is iedere dinsdag (vanaf 31 maart) van 15:00-16:00 in de buurthuiskamer aan de Havikstraat 5.

Bouwapp

Wilt u de werkzaamheden van dichtbij volgen? Download dan de vernieuwde Bouwapp, herkenbaar aan de gele helm, uit de Appstore of Playstore. Als u het project ‘Revitalisering Vogelbuurt Noord’ aanmeldt als favoriet dan ontvangt u berichten als wij nieuwe informatie online zetten.