Burgemeester in gesprek met Sliedrechters

Het afscheid van onze burgemeester Bram van Hemmen komt snel dichterbij. In de afgelopen week is burgemeester Bram van Hemmen in gesprek gegaan met aantal Sliedrechters onder de slogan #mooiSliedrecht. De gesprekken maken deel uit van zijn afscheidscadeau aan Sliedrecht.

De gesprekken zijn te beluisteren via de Podcast app – Podbean.

Deel 1: Mooi Sliedrecht | Cees Boer

23 maart 2020 - In het gesprek gaat Cees in op vragen over: Wat maakt #MooiSliedrecht echt tot een mooi Sliedrecht? Hoe ziet de sportcultuur van Sliedrecht eruit? Wat zie je graag veranderen als het gaat om de sportcultuur? Welke rol speelt de overheid in sport wat jou betreft? Sport verbroedert. Zie je dat terug in de samenleving anno 2020?
Beluister hier

Deel 2: Mooi Sliedrecht | Dennis Speksnijder

24 maart 2020 - In het gesprek gaat Dennis in op vragen over horeca, evenementen en Sliedrecht: Wat maakt vanuit jouw perspectief #MooiSliedrecht echt tot een mooi Sliedrecht? Hoe kijk je naar de diverse evenementen die er zijn in Sliedrecht? Hoe staat de horeca in de gemeente erbij? Wat kan anders en beter? Welke wensen heb je qua horeca en evenementen naar de toekomst toe?
Beluister hier

Deel 3: Mooi Sliedrecht | Dominee C.P. de Boer

25 maart 2020 - In het gesprek gaat ds. C.P. de Boer in op vragen over het belang van de kerk in Sliedrecht: Wat maakt vanuit uw perspectief als predikant #MooiSliedrecht echt tot een mooi Sliedrecht? Hoe kijkt u aan tegen de kloof tussen de diverse geloofsgemeenschappen en een seculariserend dorp. Wat is het belang van de kerk in het dorp)? Welke boodschap hebt u voor het niet-kerkelijke deel van het dorp?
Beluister hier

Deel 4: Mooi Sliedrecht | Nicole Boer

26 maart 2020 - In het gesprek gaat Nicole Boer in op vragen over het belang van herdenken oorlog en vrede Sliedrecht: Wat maakt vanuit jouw perspectief als voorzitter van 4-5 mei comité #MooiSliedrecht echt tot een mooi Sliedrecht? Er is veel herdacht de afgelopen jaren. Welke herdenking staat je het meest bij? En waarom? Wat is eigenlijk het belang van herdenken van oorlogen? Wat betekent herdenken in tijd van vrede? Hoe herdenken we met een generatie die überhaupt niet weet wat oorlog is?
Beluister hier

Deel 5: Mooi Sliedrecht | Mees Boer

27 maart 2020 - In het gesprek spreekt Mees Boer over de Hoeksche Waard en het Sliedrecht van toen en nu. Wat maakt vanuit uw perspectief als predikant #MooiSliedrecht echt tot een mooi Sliedrecht? Hoe kent u Sliedrecht/binding met het dorp? Wat typeert Sliedrecht? Wat is het unieke in en van de Hoeksche Waard? Waar zijn overeenkomsten te vinden? En wat zijn de verschillen? Wat moet een burgemeester daarmee doen?
Beluister hier

 

Podbean

Beluister hier alle interviews

Geen Podcast app - Podbean?

Download de gratis Podcast App & Podcast Player - Podbean via Appstore of Playstore

AppStore      Google play