Werkzaamheden Kerkbuurt "De Nieuwe Winkelstraat"

Winkelgebied de Kerkbuurt krijgt een impuls met het herinrichtingsplan "De Nieuwe Winkelstraat". Onder de noemer van een Toekomstbestendige Kerkbuurt gaan we eind maart starten met het inrichten van het Merwedeplein.

Tijdelijke afsluiting Kerkbuurt

In de periode van maandag 30 maart t/m vrijdag 10 april is er géén doorgang voor auto’s vanaf Kerkbuurt huisnummers 33-45 en huisnummers Kerkbuurt 44-64. Gedurende deze periode zullen er verkeersregelaars op de Kerkbuurt aanwezig zijn om de automobilisten zoveel mogelijk te assisteren en voor de veiligheid van de overige bezoekers te zorgen. Voor het bevoorraden van de winkels worden speciale maatregelen getroffen. Bewoners en ondernemers van de Kerkbuurt ontvangen per post een informatieve flyer over de werkzaamheden van de Gemeente Sliedrecht en Ondernemers Vereniging Kerkbuurt.

werkzaamheden kerkbuurt


Op onze website leest u meer over het herinrichtingsplan Kerkbuurt "De Nieuwe Winkelstraat". Een duidelijke weergave van de afsluiting en weekplanning Merwedeplein kunt u zien in de onderstaande afbeelding.

Planning Kerkbuurt

Afbeelding weekplanning Merwedeplein
 
Meer informatie of vragen

Voor vragen over de afsluiting of werkzaamheden kunt u contact opnemen met Gijs Slagboom, e-mailadres: g.slagboom@degrootschagen.nl.
Heeft u vragen over het herinrichtingsplan "De Nieuwe Winkelstraat"/ Toekomstbestendige Kerkbuurt neem dan contact op met Jan de Vos, regisseur Kerkbuurt Sliedrecht, tel. 06-55 337 618 , e-mailadres: dnwskerkbuurt@dvrd.nl.