Mei

 • Blije gezichten dankzij gratis fietscheck van Bolderbikes

  18 mei 2020

  Begin april konden inwoners met een laag inkomen gratis een veiligheidscheck krijgen voor hun fiets. Een mooi initiatief van ASVZ locatie Bolderbikes, in samenwerking met de Voedselbank Sliedrecht.

 • Operatie Steenbreek!

  14 mei 2020

  Steen eruit, plant erin! Kuipers Infra deelde vorige week planten uit in Vogelbuurt-Noord.

 • Overhandiging petitie "Bewaar dorpsgezicht Stationsweg 2"

  11 mei 2020

  Donderdagmorgen 7 mei kreeg burgemeester Dirk van der Borg een petitie aangeboden voor het Sliedrechtse raadhuis.

 • Besluitvormende vergadering Kinderraad Sliedrecht verplaatst naar 1 juli 2020

  07 januari 2022

  ‪In goed overleg met onze burgemeester Dirk van der Borg en Michael Groen van Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht is besloten om de besluitvormende vergadering van onze Kinderraad Sliedrecht van 13 mei te verplaatsen naar 1 juli 2020.

 • Realisatie Kunstwerk "Baggerbeeld"

  06 mei 2020

  Vanaf de week van 11 mei begint de realisatie van het kunstwerk "Baggerbeeld" bij de Ouverture in Baanhoek-West. Het kunstwerk komt naast de kruising van de Ouverture en de afrit van de A15.

 • Herdenken is meeleven

  04 mei 2020

  Vandaag is het 4 mei. Een dag van herdenken. Persoonlijk vind ik dit een dag van grote waarde. Dat zal - naar ik hoop - ook voor u gelden. Immers de waarden van onze democratische rechtsstaat vragen om onderhoud. Waarden als vrijheid, solidariteit en gerechtigheid. Daar past herdenken bij. Herdenken is meeleven.

 • Sporten voor de jeugd weer beperkt mogelijk

  01 mei 2020

  Vanaf 29 april is het voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar weer mogelijk om buiten te sporten en bewegen onder begeleiding van een trainer of instructeur. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven hierbij geen rekening te houden met de 1.5 meter afstand, voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar is deze maatregel nog wel van kracht.