Geef uw mening: veiliger, sneller en comfortabeler fietsen in de regio

De drie gemeenten: Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem, het waterschap Rivierenland, de provincie Zuid-Holland en de Fietsersbond willen de regio aantrekkelijker maken om te fietsen. Fietsen is goed voor de gezondheid, het milieu en de bereikbaarheid van de regio. Om de regionale fietspaden te verbeteren hebben we uw hulp nodig.

Tussen Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem wordt veel gefietst. Inwoners en mensen van buiten de regio fietsen naar hun werk, scholieren fietsen naar school en veel mensen fietsen voor hun plezier. Veel mensen kiezen nu nog de auto voor relatief korte stukjes. Met het verbeteren van de regionale fietspaden blijven de huidige fietsers met plezier fietsen. En kiezen ook mensen die nu nog niet vaak voor de fiets kiezen voor de fiets.

Vul de online fiets-enquête in!

Met een online enquête willen we daarom graag uw mening vragen hoe we het fietsen tussen Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem kunnen verbeteren. Dus of u nu vaak, soms of nog helemaal niet fietst: uw mening telt! Onder de deelnemers verloten we vijf cadeaubonnen t.w.v. 25 euro. Het invullen van de enquête duur ongeveer 10 minuten.

U kunt hier de enquête invullen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

fiets-enquete