Inschrijfavonden diplomazwemmen

Door de strenge Coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om de inschrijfavonden voor het diplomazwemmen door te laten gaan. In overleg met De Lockhorst organiseert de gemeente een inschrijfmogelijkheid op maandag 7 december 2020 in zwembad De Lockhorst.

Inschrijven per tijdsblok*

Om goed rekening te houden met de 1,5 meter maatregeling vragen wij u om vooraf een tijdstip te reserveren. Zonder deze reservering krijgt u geen toegang tot een bijeenkomst. Inschrijving na deze bijeenkomsten is niet meer mogelijk. Ook is dit de enige mogelijkheid om uw kind in te schrijven voor de regeling. Wij verzoeken u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn. Bij binnenkomst op een later tijdstip kan de inschrijving niet geaccepteerd worden. We willen u erop wijzen dat de regeling diplomazwemmen eindigt per 31 december 2020. Als u gebruik wilt maken van deze regeling voor uw kind, dan is dit de laatste mogelijkheid om uw kind hiervoor in te schrijven.

U heeft voor de inschrijving een geldig legitimatiebewijs, een ingevuld inschrijfformulier van Optisport en de toegezonden brief nodig. Door het invullen van de gegevens op het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden regeling Diplomazwemmen.

Mogelijke tijdstippen:

  • 09.00 – 10.00 uur         
  • 10.00 – 11.00 uur         
  • 11.00 – 12.00 uur         
  • 13.00 – 14.00 uur         
  • 14.00 – 15.00 uur         
  • 19.00 – 20.00 uur         
  • 20.00 – 21.00 uur        

*Inschrijven is alleen op 7 december en kan alleen op de bovenstaande tijdstippen.


Wilt u zich aanmelden voor een tijdsblok?

Stuur dan een e-mail met het gekozen tijdsblok naar lockhorst-receptie@optisport.nl. Houdt u er rekening mee dat in verband met de Coronamaatregelen per blok maximaal 20 mensen aanwezig mogen zijn. Wij verzoeken u daarom met klem om per kind met niet meer dan één vertegenwoordiger aanwezig te zijn.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met Marina Broenink telefoon 0184-495 919. Een e-mail sturen kan ook naar m.broenink@sliedrecht.nl.

Wij wensen uw kind alvast heel veel succes bij het behalen van het zwemdiploma!