Verlichting kapot? Meld het met Fixi!

De dagen worden korter en de avonden langer. De straatlantaarns op straat gaan daarom steeds vroeger aan. Doet de straatverlichting het niet? Dan is er waarschijnlijk een lamp kapot. Of er is een storing in de kabel. Geef een storing door via Fixi! Want hoe eerder wij een melding krijgen, hoe eerder wij de storing kunnen oplossen!

Zo werkt Fixi

Gebreken en ongemakken in de openbare ruimte meld u eenvoudig via Fixi. Dat geldt dus ook voor een storing in de openbare verlichting, zoals een kapotte lantaarnpaal. Een melding doet u online via Fixi U kunt ook de Fixi App op uw telefoon of tablet zetten. De Fixi App kunt u gratis downloaden via de App Store (iOS) of de Google Play Store (Android). Als u een melding doet via Fixi, kunnen we u ook op de hoogte houden van de afhandeling.
Een storing doorgeven kan ook via telefoonnummer 14 0184.

Werken aan een snelle oplossing

Een eenvoudige storing in een lamp proberen we binnen 6 werkdagen op te lossen. Zit er een storing in de kabel? Dan duurt het meestal langer. Soms is er een gevaarlijke situatie. Bijvoorbeeld als de elektrische bedrading onbeschermd is. Of als een lantaarnpaal gevaarlijk scheef staat. Dan zorgen we zo snel mogelijk voor een oplossing.

Geef voor een snelle afhandeling de straatnaam door en het nummer van de lantaarnpaal met het dichtstbijzijnde huisnummer of ander herkenningspunt.