Allemaal aan ‘de Ton van Ton’

Op zaterdag 10 en 17 oktober reikte de gemeente éénmalig 100 Ton van Ton vouchers uit. De regentonactie was een succes.

Ton van Ton voucher

Op 10 okober stond de duurzaamheidsmarkt "Sliedrechtse Groenmarkt" op het programma. Door de aangescherpte coronamaatregelen heeft de organisatie besloten om deze duurzame markt te annuleren. De gemeente wil haar inwoners niet alleen stimuleren om hun tuinen meer te vergroenen, maar ook om bewust om te gaan met water, onder andere door opvang van kostbaar regenwater. Daarom reikte de gemeente op zaterdag 10 en 17 oktober éénmalig 100 Ton van Ton vouchers uit.

Het ophalen van een voucher kon enkel op het Milieupark. Aan de geinteresseerden werd gevraagd om rekening te houden met de coronamaatregelen: Komt u alleen de voucher ophalen, maar geen afval inleveren? Dan mag u gewoon het terrein op lopen en rechtstreeks naar het afhaalpunt gaan, zonder met uw auto het terrein op te hoeven.

Voorwaarden voucheractie

Alleen inwoners uit Sliedrecht kunnen één voucher ophalen. De vouchers zijn ter waarde van 30 euro en per huishouden kan men één gratis voucher meekrijgen. Inleveren van de regenton-vouchers kan alleen bij de lokale vestigingen van Praxis en Intratuin in Sliedrecht. Met een kortingsbon krijg je 30 euro korting op aanschaf van een regenton vanuit de gemeente. De Praxis geeft daarnaast een korting van 25% op aansluitmateriaal en Intratuin een korting van 10 euro op de ton. Maar let op: Op = Op!

Inleveren van de vouchers kan van 17 oktober tot en met 14 november 2020 en uitsluitend voor inwoners van Sliedrecht.