Bespaar energiekosten met zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Door zelf groene stroom op te wekken heeft u lagere energiekosten. Zo verdient u de investering in zonnepanelen vanzelf terug.

Zonnepanelenactie

De gemeente Sliedrecht maakt het inwoners graag makkelijk om zonne-energie op te wekken. Daarom houden we met het Regionaal Energieloket een zonnepanelenactie. Hiermee profiteert u van nog meer voordelen:

•    hoge kwaliteit zonnepanelen
•    scherpe prijs dankzij groepsvoordeel
•    altijd een offerte op maat

Aanmelden tot en met 8 november

U kunt zich nog aanmelden voor de zonnepanelenactie tot en met zondag 8 november 2020. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl, vul uw postcode in en klik op de rode balk voor de zonnepanelenactie. Inschrijven is vrijblijvend. U krijgt altijd eerst advies en een offerte. Pas daarna beslist u of u meedoet.

Voor bedrijven: subsidie Zonnig-Zuid-Holland  

Wilt u als ondernemer aan de slag met zonne-energie? Dan kunt u misschien gebruik maken van de subsidieregeling 'Zonnig Zuid-Holland'. Hiermee ondersteunt de provincie eigenaren van grote daken om het dak geschikt te maken voor zonnepanelen. Op het dak van uw bedrijfspand moeten minimaal voor 15 kWp zonnepanelen passen. Dat zijn ongeveer 45 zonnepanelen. U kunt ook subsidie krijgen als u uw dak beschikbaar stelt aan een energiecoöperatie. Kijk voor meer informatie op www.zuid-holland.nl/@26476/zonnig-zuid-holland-subsidie.