Van 1 tot 8 oktober: De week tegen eenzaamheid

Kom erbij! Van 1 tot en met 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. Kom Erbij Sliedrecht heeft een uitgebreid programma in Sliedrecht.

In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2020 een succes!

Programma

Van 1 tot 8 oktober vinden er diverse activiteiten in Sliedrecht plaats. Het programma treft u aan in Het Kompas, op onze website en op de website www.bonkelaarhuis.nl. In verband met de coronamaatregelen dient u voor alle fysieke bijeenkomsten en/of workshops op te geven. Dit kunt u doen door te mailen naar info@bonkelaarhuis.nl of te bellen naar 0184 - 420539. De medewerkers van het Bonkelaarshuis zullen ervoor zorgen dat uw inschrijving op het juiste adres terecht komt.

De beperkende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maken het organiseren van activiteiten extra uitdagend. We vragen nadrukkelijk iedereen zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM, www.rivm.nl/coronavirus-covid-19.

Week-tegen-Eenzaamheid-2020