Bedankmoment voor omwonenden Middenveer

Op vrijdagochtend 18 september organiseert aannemer Verheij Infra en de gemeente Sliedrecht voor de omwonenden Middenveer een bedankmoment. Namens de gemeente Sliedrecht zal wethouder Ton Spek hierbij aanwezig zijn.

Middenveer is 1 jaar lang een bouwplaats geweest. Na deze grondige herinrichting is woonerf klaar. Aannemer Verheij Infra en de gemeente Sliedrecht willen graag de bewoners Middenveer bedanken voor de medewerking en het geduld tijdens het project. As. Vrijdagochtend vindt daarom op de parkeerplaats tegenover Middenveer nr. 2 een bedankmoment plaats.

Trots op resultaat

Verantwoordelijk wethouder Ton Spek is blij met het werk dat verricht is in Middenveer. "De gemeente Sliedrecht heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in de herinrichting van de wijk. Het was 'op papier' al een woonerf, nu is ook de inrichting hier helemaal op aangepast. Met nieuwe bestrating, nieuwe verlichting en veel groen is het een resultaat om trots op te zijn!" De komende maanden worden de laatste werkzaamheden nog afgerond en aan het eind van dit jaar wordt door aannemer Verheij Infra als geschenk een boom geplant.