Bent u of kent u een nabestaande van een Merwedegijzelaar?

De gemeente Sliedrecht is op zoek naar nabestaanden van de Merwedegijzelaars. Bent u of kent u een nabestaande van een Merwedegijzelaar? De gemeente komt graag in contact met u.

Monument voor de Merwedegijzelaars

Op 3 oktober 2020 wordt het Monument voor de Merwedegijzelaars in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Werkendam onthuld. Het verhaal van de Merwedegijzelaars is belangrijk in de geschiedenis. Veel nabestaanden van de Merwedegijzelaars ondervinden de gevolgen nog dagelijks. Helaas is er een aantal nabestaanden van de Merwedegijzelaars die wij nog niet kennen.

Bent u of kent u een nabestaande van een Merwedegijzelaar?

Bent of kent u een nabestaande van een Merwedegijzelaar en bent u niet bekend bij het digitaal monument voor de Merwedegijzelaars? Wij willen u graag, samen met alle andere nabestaanden, uitnodigen voor de onthulling van het monument in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Werkendam. U kunt een e-mail sturen naar Rozanne Boer via rjc.boer@sliedrecht.nl.


Let op: i.v.m. met de huidige maatregelen is het mogelijk dat er meer aanmeldingen binnenkomen dan er plek is. U hoort zo spoedig mogelijk na uw aanmelding of u daadwerkelijk kunt komen.