Hoe wilt u leven in Sliedrecht?

Welke koers moet Sliedrecht volgen voor de toekomst? Welke keuzes vindt u belangrijk als het gaat om wonen, werken en recreëren? We horen graag uw mening op woensdag 7 oktober in de tweede Week van de Omgevingsvisie! U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in het Griendencollege aan de Professor Kamerlingh Onneslaan 10.

In november 2019 was de eerste week van de Omgevingsvisie. We zijn toen in gesprek gegaan over het wonen, werken en recreëren in Sliedrecht in de toekomst. Welke kernwaarden en kwaliteiten heeft Sliedrecht? Welke opgaven liggen er? Deze vragen stonden centraal. Tijdens bijeenkomsten met inwoners, ondernemers en organisaties hebben we veel informatie gekregen. Met die input hebben we een nota van uitgangspunten gemaakt. De gemeenteraad heeft deze dit voorjaar vastgesteld.

En nu gaan we verder met het vervolg! Door de corona-situatie helaas iets vertraagd, maar van 5 t/m 11 oktober is het nu toch de tweede Week van de Omgevingsvisie. Deze staat in het teken van samen keuzes maken en koers bepalen. Denkt u met ons mee over de keuzes voor de toekomst? Kom dan woensdagavond 7 oktober naar het Griendencollege. In verband met de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. Dat kan met een mailtje naar omgevingsvisie@sliedrecht.nl.

Graag tot ziens op 7 oktober aanstaande!