Wegwerkzaamheden Parallelweg en Rivierdijk/Sportlaan te Sliedrecht

Van 29 september tot en met 3 oktober voert Aannemingsbedrijf KWS Infra bv in opdracht van de gemeente Sliedrecht asfaltwerkzaamheden uit aan de Parallelweg en Rivierdijk/Sportlaan.

Wat gaat er gebeuren?

Op de Parallelweg en Rivierdijk / Sportlaan worden binnenkort asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het deels vervangen van de asfaltconstructie, het aanbrengen van nieuwe lussen in het asfalt voor de verkeerslichten bij het viaduct over de A15 en het aanbrengen van belijning. Op het kaartje ziet u de locaties van de werkvakken.

kaartje werkzaamheden asfaltonderhoud Sliedrecht deelopdracht 3, 4, 5 en 8_bewerkt_bewerkt

Wanneer gaat het gebeuren?

Om overlast en hinder zo beperkt mogelijk te houden worden de werkzaamheden in de avond en nacht uitgevoerd. Afhankelijk van het weer kan deze planning nog veranderen.

Parallelweg: het deel tussen de Leeghwaterstraat en Calandstraat

  • 29 september: van 20:00 uur tot ca. 04:00 uur

Rivierdijk / Sportlaan: het deel tussen Rivierdijk 2a en Kubus

  • 30 september: 21:00 uur tot ca. 05:00 uur
  • 1 oktober: 21:00 uur tot ca. 05:00 uur
  • 2 oktober: 21:00 uur tot ca. 05:00 uur.

Gedurende de werkzaamheden zullen de Parallelweg en Rivierdijk/Sportlaan gestremd zijn voor verkeer en worden er omleidingsroutes ingesteld. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van het vrijliggende fiets- en voetpad.

Op 1 oktober worden er overdag ook werkzaamheden uitgevoerd t.p.v. het viaduct over A15. Echter hoeven we de weg daar niet volledig voor af te sluiten.

Vragen of opmerkingen?

Wij willen u bij voorbaat danken voor uw medewerking en begrip. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met KWS Infra bv op telefoonnummer 06-50226159.