Informatieavond uitbreiding begraafplaats en het Achterom

Op woensdag 6 oktober organiseert de gemeente in samenwerking met ingenieursbureau Unihorn en Gebr. De Koning een informatieavond over de uitbreiding van de begraafplaats, herinrichting het Achterom en het voorplein van de begraafplaats.

Herinrichting het Achterom

In de afgelopen maanden heeft de gemeente het fietspad aan de Stationsweg-noord en Goeman Borgesiusweg-west aangepakt. Om de fietsverbinding goed aan te sluiten op het dorpscentrum gaan we ook de fietsverbinding langs het Achterom aanpakken. Gelijktijdig wordt er een fietspad gerealiseerd langs het voorplein van de begraafplaats. Ingenieursbureau Unihoorn heeft een voorlopig ontwerp gemaakt en dit zal worden getoond op de inloopavond.

Uitbreiding begraafplaats

Daarnaast gaan we ook de begraafplaats uitbreiden. De uitbreiding van de begraafplaats met beheerdersonderkomen vindt plaats in verschillende fasen. Zo kan de begraafplaats tijdens de uitvoering van het werk altijd in gebruik kan blijven. Binnenkort starten de grondwerkzaamheden door aannemer Gebr. De Koning BV. Zij zullen op deze avond toelichten wat deze werkzaamheden allemaal inhouden.

Informatieavond

De informatieavond vindt plaats op woensdag 6 oktober 2021 in Uitvaartcentrum De Drechtstreek & Timmers in Sliedrecht. Omwonenden zijn persoonlijk uitgenodigd. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 18.30 en 20.30 uur. Alle informatie is na de inloopavond ook terug te vinden op de projectpagina`s van Herinrichting het Achterom en Uitbreiding begraafplaats.

Bijwonen coronatoegangsbewijs

De gezondheid van onze inwoners is belangrijk. Daarom is het bijwonen van deze inloopavond alleen toegankelijk als een positief coronatoegangsbewijs getoond wordt. Wij verzoeken uw Corona QR-code of een actueel negatief testbewijs mee te nemen.