Toekomstperspectief Kerkbuurt: Ontwerpen Kerkbuurt-Oost gepresenteerd

De Kerkbuurt is het centrale winkelhart van Sliedrecht. Daarom heeft de gemeenteraad in april 2019 het Toekomstperspectief Kerkbuurt vastgesteld. Dit plan gaat uit van een kernwinkelgebied voor winkels en horeca en daaromheen aanloopstraten. De pleinen op de Kerkbuurt zijn inmiddels aangepakt. Nu gaan we het deel Kerkbuurt tussen de Waterkeringweg en de PC Hooftlaan (Kerkbuurt-Oost) herinrichten.

Herinrichting Kerkbuurt-Oost

De gemeente heeft van het deel Kerkbuurt tussen de Waterkeringweg en de PC Hooftlaan (Kerkbuurt-Oost) een voorlopig ontwerp gemaakt. Op woensdag 13 oktober organiseerde de gemeente een informatiebijeenkomst waar omwonenden en pandeigenaren de eerste ontwerpen konden bekijken en vragen stellen.

Wilt u meer informatie of reageren op de voorlopige ontwerpen? Alle informatie met de ontwerpen kunt u vinden op onze projectpagina. Of scan de QR-code.

Reageren op de ontwerpen kan tot 29 oktober 2021 via projecten@sliedrecht.nl. Ook kunt u via dit e-mailadres uw vragen stellen. Begin december 2021 verwachten we het definitieve ontwerp klaar te hebben. De start van de werkzaamheden staan gepland medio februari 2022.

01 - Kerkbuurt 3D impressie 1

01 - Overzichtskaart Kerkbuurt Sliedrecht