17 november: Informatieavond Burgemeester Winklerplein

De gemeente wil het Burgemeester Winklerplein aanpakken en vernieuwen. Tijdens de beeldvormende vergadering van 25 oktober heeft de raad positief gereageerd op de nieuwe plannen. Op woensdagavond 17 november is er een informatieavond voor omwonenden, vastgoedeigenaren en belangstellenden. Let op! Door de aangescherpte coronamaatregelen is bijwonen aangescherpt.

De gemeente wil van het Burgemeester Winklerplein een bruisende plek maken, waar het goed vertoeven is voor jong en oud. Samen met ontwikkelaar Windroos Bouwgroep en de ondernemersvereniging is een toekomstbestendig plan ontwikkeld: Een modern plein met een aantrekkelijke uitstraling, waar de lokale- en regionale winkelfunctie wordt gecombineerd met de bouw van circa 155 appartementen. 

Informatieavond Burgemeester Winklerplein

Om omwonenden, vastgoedeigenaren en belangstellenden te informeren over de nieuwe plannen van het Burgemeester Winklerplein organiseert de gemeente samen met de ontwikkelaar Windroos Bouwgroep een informatieavond. Deze informatieavond vindt plaats op woensdagsavond 17 november in Partycentrum De Lockhorst. Tijdens deze avond kan men de nieuwe plannen bekijken. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. De informatieavond start om 18.00 uur tot 20:00 uur. 

Bijwonen: Reserveren verplicht

Vanwege de landelijk aangescherpte Coronamaatregelen en de capaciteit van de ruimte, moet u zich vooraf inschrijven. Dit kan in vier blokken van elk een half uur. Tot uiterlijk dinsdagavond 16 november kunt u zich aanmelden via www.windroos-sliedrecht.nl. 

Ook kan de informatieavond enkel bijgewoond worden op vertoon van een geldige Corona QR-code. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht. Mocht u verhinderd zijn of vanwege deze maatregelen de inloopavond niet kunnen bijwonen? Alle informatie is de dag na de informatieavond ook in te zien op www.windroos-sliedrecht.nl. 

De avond wordt gezien als een doorstroomlocatie, waarbij de volgende voorwaarde gelden;
- 1,5 meter afstand
- mondkapje verplicht
- aanmelden verplicht
- QR code verplicht
- in 4 blokken van een half uur.
- max aantal personen in de zaal om de 1.5m te garanderen.
- 20.00u sluiten.
 

Direct omwonenden en ondernemers ontvangen per post een persoonlijke uitnodiging met meer informatie over hoe aan te melden. Tevens geldt dat een coronatoegangsbewijs getoond moet worden i.v.m. de geldende coronamaatregelen.

03-Save the date Winklerplein