Mobiele prikbus komt weer naar Sliedrecht!

Woensdag 1 tot en met zaterdag 4 december komt de GGD voor de tweede keer met een prikbus naar Sliedrecht. Inwoners van Sliedrecht en omgeving kunnen zich hier gratis laten vaccineren.

Dichtbij, gratis, zonder afspraak

De prikbus is bedoeld voor inwoners die nog niet of nog niet volledig zijn gevaccineerd. Iedereen vanaf 12 jaar kan in de bus zonder afspraak een vaccinatie krijgen met een vaccin dat beschermt tegen corona. Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassen persoon bij moet zijn. Kinderen van 16 en 17 jaar mogen alleen komen.

Openingstijden en locatie

Data: woensdag 1 december t/m zaterdag 4 december
Tijden: 12.00 – 18.00 uur
Locaties: Bonkelaarplein en parkeerplaats ziekenhuis (tegenover het station)

Vaccineren

Door de inzet van de prikbus in de wijk hoopt de GGD en de gemeente dat meer inwoners zich laten vaccineren tegen het coronavirus. De komende weken is de prikbus op verschillende plekken in Zuid-Holland Zuid te vinden. Kijk op www.prikkenzonderafspraak.nl voor meer informatie. 

Voorlichting

Inwoners kunnen in de bus ook informatie krijgen over de vaccinatie tegen corona van voorlichters van de GGD. Het geven van informatie over de coronavaccinatie is een belangrijk onderdeel van de prikbus. Vanuit de GGD zijn bij de locaties (meertalige) voorlichters, medisch- en administratief personeel aanwezig.

ID en mondkapje meenemen

Iedereen die een prik wil, moet een legitimatiebewijs laten zien en een mondkapje dragen. Ook kinderen moeten een legitimatiebewijs laten zien.

02-A3_poster-flyer-coronavaccinatie_2e ronde