Denk mee over het standplaatsen- en ventbeleid in Sliedrecht

De gemeente is bezig met een nieuw standplaatsen- en ventbeleid. Het nieuwe concept beschrijft hoe de gemeente wil omgaan met het aanbieden van goederen en diensten vanaf een vaste commerciële standplaats, een incidentele commerciële standplaats, een incidentele niet-commerciële standplaats en door te venten. Het concept is inmiddels opgesteld. Het college is in eerste lezing akkoord.

Denk mee over het standplaatsen- en ventbeleid

In Sliedrecht worden op dit moment goederen en diensten in winkels en op de wekelijkse warenmarkt aangeboden. Het aanbieden van goederen en diensten kan ook op andere manieren. Wij zijn benieuwd wat u vindt van het toekomstig standplaatsen- en ventbeleid in Sliedrecht.
QR-code Nieuws_voor_ondernemersU kunt hier de conceptversie downloaden. Of scan de QR-code bij dit artikel. Uw reactie kan u sturen tot 31 december naar teameconomiesliedrecht@sliedrecht.nl.

Wat doen we met uw reactie?

Uw reactie gebruiken we bij het opstellen van het definitieve standplaatsen- en ventbeleid. In januari bespreekt het college het definitieve voorstel voor het standplaatsen- en ventbeleid en stelt het college dit beleid vast. Het is dan ook per direct van kracht. Via onze gemeentepagina en op onze website leest u meer over het toekomstig standplaatsen- en ventbeleid in Sliedrecht.

Markt