De toekomst van Sliedrecht maken we samen!

Bekijk de ontwerp Omgevingsvisie en bezoek woensdag15 of 22 september de informatiekraam op de weekmarkt.

Welke richting willen we op met Sliedrecht? Ambities volop! We willen 2500 woningen bouwen, maar ook meer groen en bomen. We zetten in op energie- en klimaatneutraal in 2050, we willen de ruimtelijke kwaliteit verbeteren en het ondernemersklimaat versterken.

Ontwerp Omgevingsvisie

Samen met bewoners, ondernemers, (sport) verenigingen en maatschappelijke en culturele instellingen werkten we het afgelopen jaar aan onze Omgevingsvisie. Een document dat kaders schetst voor de genoemde ambities én tegelijkertijd ruimte biedt aan plannen, ideeën en initiatieven vanuit de samenleving.
U vindt de ontwerp Omgevingsvisie op de speciale pagina over de Omgevingsvisie.

Informatiekrant

Op donderdag 9 september is er - samen met het Kompas - een speciale huis-aan-huiskrant bezorgd met als titel ‘De toekomst van Sliedrecht maken we samen!’. In deze speciale krant leest u meer over de ontwerp Omgevingsvisie en de plannen voor de toekomst. Denk aan ontwikkelingen op het gebied van woningbouw, bereikbaarheid, duurzaamheid, bedrijvigheid en leefbare wijken.
Download hier de krant

Weekmarkt

Een visie is stap één. Samen gaan we nu verder werken aan zichtbare resultaten om Sliedrecht nóg mooier en leefbaarder te maken. Wilt u hier meer over weten, of heeft u vragen over de ontwerp Omgevingsvisie? Op woensdagochtend 15 september en woensdagochtend 22 september a.s. staan we op de weekmarkt op het Burgemeester Winklerplein met een informatiekraam. We beantwoorden dan graag al uw vragen. En wanneer u daar de oplossing van de rebus in de informatiekrant inlevert, ontvangt u van ons een smakelijk presentje! Zien we u daar?

Knipsel krant